Subota, 30 Ožujak 2013 14:08

138. izvještajno-izborna skupština DVD-a

U prostorijama Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveti Ivan Zelina održana je 138. izvještajno-izborna skupština DVD-a Sv. Ivan Zelina.  Nakon uvodnih himini, sjednicu je otvorio predsjednik društva gosp. Dragutin Koščec te pozdarvio prisutne, a posebno Gradonačelnika grada Sv. Ivan Zelina gosp. Vladu Žigrović, predsjenika Mjenog odbora Sv. Ivan Zelina gosp. Mladena Miko,predsjednika Vatrogasne zajednice općine Bedenica gosp. Bičak, predsjednika Vatrgasne zajednice grada Sv. Ivan Zelina gosp. Željka Lisičak koji je ujedno bio i delegat VZG-a na skupštini, a posebno je pozdravio i drago nam pobratimsko društvo iz Gojanca te sva druga Dobrovoljna vatrogasna društva s područja grada Sv. Ivan Zelina i šire.

Izglasavanjem dnevnoga reda predloženog od strane Upravnog odbora i izbora radnog tijela skupštine, upravna tijela društva ovoj su skupštini podnjela izvješća o radu DVD-a Sv. Ivan Zelina za 2012. godinu. Izvješće o radu DVD-a pročitao je tajnik gosp. Ivan Loborec osvrčući se na ostavrenje Plana rada za 2012. godinu. Zapovjednik gosp. Ivica Mačković u svom se izvješću osvrnuo na rad operativnog dijela društva. Blagajnica gđa. Štefica Poldrugač izvjestila je skupštinu o financijskom poslovanju DVD-a, a gosp. Zdravko Antolković kao član Nadzornog odbora podnio je izvješće o izvršenom nadzoru i pregledu financijskih knjiga.

Skupština je jednoglasno prihvatila sva izvješća, te se krenulo sa izborom novog vodstva DVD-a Sv. Ivan Zelina. Kandidaciona komisija podnjela je skupštini prijedlog za izbor novog vodstva društa i to u sastavu:

Predsjednik: Dragutin Koščec

Dopredsjenik: Alan Puhelek

Zapovjednik: Ivica Mačković

Dozapovjednik: Josip Houška

Dozapovjednik: Kristijan Mačković

te još deset članova Upravog odbora i 3 člana nadzornog odbora.

Skupština je prihvatila prijedlog i podizanjem ruku potvrdila novo vodstvo DVD-a Sv. Ivan Zelina.

Ove godine dodjeljena su i priznjanja za dugogodišnji rad u društvu:

Za 10 godina rada u DVD-u: Krunoslav Šeb, Dario Mačković, Mateja Mačković, Vjeran Antolković, Izidor Koprivnjak.

Za 30 godina rada u DVD-u: Antun Dorotić, Željka Pavleković-Sekovanec

Za 40 godina rada u DVD-u: Marica Gregurić

Dodjeljene su i diplome o završenom školovanju za zvanje Vatrogasni časnik koje je predsjednik VZG-a dodjelio gosp. Ivanu Loborec i gosp.  Josipu Houška.

Na samom kraju skupštine usljedila je pozdravna riječ gostiju. Nazočnima su se obratili predsjednik Vatrogasne zajednice grada Sv. Ivan Zelina godp. Željko Lisičak i gradonačelnik Grada Sv. Ivan Zelina gosp. Vlado Žigrović napomenuvši kako je ponosan na rad ovog DVD-a i kako se nada da će i u budućnosti drago surađivati i pomagati DVD-u u njegovu radu na zaštiti Grada Sv. Ivan Zelina od požara.

Na samom kraju skupštine predsjednik DVD-a Sv. Ivan Zelina završio je skupštinu i okupljene pozvao na prigodni domjenak.

SLIKE SA SKUPŠTINE POGEDAJTE NA NAŠOJ FACEBOOK STRANICI: http://www.facebook.com/dvd.zelina