Četvrtak, 07 Veljača 2013 14:05

Vatrogasni vikend u Zelini

Dragi sugrađani, kolege vatrogasci (dobrovoljci i profesionalci) i svi namjernici dobre volje,

Drago nam je da vas možemo pozvati da nam se pridružite na prvom, nadamo se prvom od mnogih, Vatrogasnom vikendu u Zelini. Već nam je par godina želja približiti dobrovoljno vatrogastvo i vatrogastvo općenito našim sugrađanima, dati vam priliku da zavirite na trenutak u našu svakodnevicu i pogledate kako funkcionira protupožarna zaštita i vatrogastvo u vašem gradu, te da upoznate te vatrogasce kada su izvan svojih radnih odijela. Naša su vrata inače uvijek otvorena za svakoga koga zanima naš rad i tko se želi družiti s nama, ali su ljudi često sramežljivi i rijetko nas posjećuju.

Radi toga smo, u suradnji sa Vatrogasnom zajednicom grada Sv. Ivan Zelina, i ostalim vatrogascima sa područja grada, odlučili organizirati prvi Vatrogasni vikend u Zelini, te vas pozvati da prisustvujete odličnim vatrogasnim natjecanjima, prezentacijama vatrogasnih vozila i opreme, danu otvorenih vrata Vatrogasnog centra Sv. Ivan Zelina, i druženju sa mnogim vatrogascima iz Hrvatske, Slovenije i Austrije.
Stoga vas sve zovemo da dođete za vikend 02. i 03. Ožujka 2013. godine u Vatrogasni centar Sv. Ivan Zelina i prisutvujete sljedećim događanjima:

02.03.2013.  - Dan otvorenih vrata Vatrogasnog centra Sv. Ivan Zelina

(prostor Vatrogsnog centra - Organizira DVD Sv. Ivan Zelina sa gostima iz Austrije)

03.03.2013.  - 4. Memorijal Milana Pažića - Međunarodno natjecanje u spajanju usisnog voda

(sportska dvorana Sv. Ivan Zelina - Organizira VZG Sv. Ivan Zelina, uz najavu sudjelovanja ekipa iz Austrije i Slovenije)

- 1. Fire Combat Sv. Ivan Zelina "Zeleni plamen" - Međunarodno natjecanje vatrogasnih grupa

(prostor Vatrogasnog centra - Organizira DVD Sv. Ivan Zelina, uz najavu sudjelovanja ekipa iz Austrije i Slovenije)

Prezentacije Vatrogasnih vozila i opreme

(prostor Vatrogasnog centra)

Dođite i upoznajte nas! Ne čekajte da vas potreba natjera na to. Vidimo se u Vatrogasnom centru!