Ponedjeljak, 28 Siječanj 2013 14:00

4. memorijal Milan Pažić - natjecanje

4. memorijal Milana Pažića - međunarodno natjecanje u spajanju usisnih vodova

U sklopu manifestacije Vatrogasni vikend u Zelini'13, VZG Sv. Ivan Zelina organizira 4. Memorijal Milana Pažića - Međunarodno vatrogasno natjecanje u spajanju usisnog voda, koji ce se održati u Sportskoj dvorani u Sv. I. Zelini 03.03.2013. godine (nedjelja), s početkom u  10 sati.

Samo natjecanje izvodit će se u Sportskoj dvorani na dva tepiha, i to u kategorijama:

1. MA

2. MB /rođeni 1983.godine i stariji/

3. ŽA

4. ŽB / rođene 1983.godine i starije/

Dokaz o godini rođenja za B ekipe su: osobna iskaznica, putovnica, vatrogasna iskaznica.

Natjecatelji su obvezni nastupiti u kompletnoj opremi za natjecanje: radna odora, radne cipele, kaciga, radni opasač sa karabinom, i oznake. Ekipu sačinjava 6 članova i to: Z, S, V1, V2, C1, C2

Vježbe se izvode po pravilniku HVZ-a i CTIF-a

Vrijeme izvođenje vježbe mjeri se elektronski. Početak vježbe započinje komandom preko razglasa za oba dvije staze istovremeno. Vježba završava nakon spajanja usisnog voda na maketu od strane strojara i njegove komadne GOTOVO nakon koje pritiskom na taster kod A spojnice, strojar zaustavlja vrijeme završetka vježbe nakon čega ostali dio ekipe u vremenu od 10 sekundi završava svoje radnje, te se postrojava na vrhu tepiha. U slučaju da ekipa nije zauzela pravilni završni stav ista se kažnjava greškom nepravilan završni stav.

Izvode se dvije vježbe, a u obzir dolazi vrijeme bolje izvedene vježbe, a u slučaju identičnog rezultata uzima se vrijeme druge vježbe.

Da bismo mogli što bolje pripremiti samo natjecanje, te napraviti raspored istog molimo Vas da nam pošaljete prijave ekipa do 28.02.2013. faksom na broj:

00385-1-2060930 (gosp.Mihalic)

Za bilo kakvo pitanje vezano uz samo natjecanje obratite se na tel:

00385-98-232444 (gosp.Berulec)

Prijava ekipa moguća je na E-mail DVD-a Paukovec ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili na

E-mail VZG-a Sv, Ivana Zeline ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Za sve zainteresirane učesnike biti će osigurana prehrana u Vatrogasnom centru i to izbor između kobasica i ćevapa u somunu. Cijena jela iznosi 25,00 kn po obroku. Svi zainteresirani neka uz prijavu ekipa navedu koliko i kojeg jela žele rezervirati, da bismo se mogli dobro pripremiti, kako ne bi došlo do problema sa nedostatkom jela.

Unaprijed veliko hvala i sa radošću očekujemo Vaš dolazak!