Subota, 11 Veljača 2012 13:46

Snimanje emisije "PRAVI VATRENI"

DVD Sv. Ivan Zelina, danas je dobilo priliku da svoj predani rad i djelovanje na području Grada Sv. Ivana Zeline snimi za emisiju koja je posvećena vatrogascima. Rijeć je o emisiji Z1 televizije "Pravi vatreni".

Emisija je to u kojoj se predstavljaju vatrogasci i njihove profesionalne aktivnosti o kojima ovise ljudski životi. Sama emisija bila je zamišljena kao predstavljanje grada, vatrogasne zajdnice grada i dobrovoljnog vatrogasnog društva Sv. Ivan Zelina. U ime grada nekoliko riječi rekao je gradonačelnik Grada Sv. Ivan Zelina gosp. Vlado Žigrović, u ime Vatrogasne zajednice grada Sv. Ivan Zelina predsjednik gosp. Željko Lisičak i zapovjednik gosp. Ivica Mačković, te za DVD Sv. Ivan Zelina predsjednik društva gosp. Dragutin Koščec. Oni su se u svojim govorima predstavili rad pojedine institucije i kako one međusobno sudjeluju u Protupožarnom planu grada Sv. Ivan Zelina. Operativni dio DVD-a Zelina izveo je pokaznu vježbu Spašavanje unesrećene osobe iz vozila.

Bila nam je velika čast predstaviti svoje društvo cijeloj Hrvatskoj. Mislimo da naš dugogodišnji predani rad zaslužio da bude dio jednog serijala koji predstavlja vatrogasce diljem lijepe naše.

Emisija je na rasporedu u nedelju 11.11.2012. godine s početkom u 21:00h na Z1 televiziji...

Fotografije sa samog snimanja možete pogledati na našoj Facebook stranici.

snimanjeemisije